DE LEUKSTE BASISSCHOOL IN DE WIJK

Laten we samen kennismaken

OBS Den Bussel staat midden in de samenleving. Een openbare school met een heldere visie en zicht op de leerlingen. Een school waar iedereen elkaar graag ontmoet en leerlingen, ouders en leerkrachten met begrip en respect voor elkaar samenwerken. Kinderen voelen zich veilig en kunnen zichzelf zijn. Kinderen worden echt gezien en er wordt volop ruimte geboden voor de ontwikkeling van alle leerlingen. Zodat ook uw zoon of dochter later met plezier kan terugkijken op een hele fijne schooltijd!

Pedagogisch klimaat

Een veilig pedagogisch klimaat is een voorwaarde voor goed onderwijs en neemt dan ook een belangrijke plaats in binnen onze school. Het zorgt ervoor dat leerlingen zich prettig en veilig voelen op school en in de klas. Dit is bevorderlijk voor het leren en de motivatie van leerlingen.

 

Uw kind is van harte welkom op OBS Den Bussel

Wanneer uw kind voor de eerste keer naar school gaat, is dat voor u als ouders een bijzondere gebeurtenis. U vertrouwt uw kind toe aan de school waarvoor u heeft gekozen. Om een goede schoolkeuze te maken is het prettig om vooraf persoonlijk kennis te maken met de school. Ervaar het aanstekelijk enthousiasme op OBS Den Bussel. Wij nodigen u graag uit om een kijkje te komen nemen.

 

Open ochtend

Woensdag 16 november 2022 van 8.30 uur tot 11.00 uur.

 

Open middag

Vrijdag 24 maart 2023 van 15.00 uur tot 16.30 uur.

 

Altijd voor vragen bereikbaar

Heeft u specifieke vragen of wilt u meer informatie? Bel 0416 54 05 20 of maak gebruik van onderstaand reactieformulier. Saskia Jansen (directeur) of Helen Wiggemans (directie ondersteuning) vertelt u graag meer over OBS Den Bussel.

 

Reactieformulier