OBS Den Bussel

Laatst gewijzigd

01-02-2019 - Jarige Jobussen

AanmeldenOpgeven/inschrijven van nieuwe leerlingen


Gedurende het hele schooljaar bestaat de gelegenheid om kinderen aan te melden. U kunt hiervoor een afspraak maken met de directie. (tel.: 0416-540520).

Inschrijfformulieren zijn op school verkrijgbaar

Voor ouders van nieuwe leerlingen is de schoolgids beschikbaar. Ouders zijn welkom om op school een kijkje te komen nemen, ook buiten hiervoor geplande tijden. Op vrijdag 19 maart 2021 kunt u van 15.00u tot 16.30u onze "open middag" bezoeken. Voor toekomstige ouders een goede gelegenheid om de sfeer van Den Bussel te proeven.

Op woensdagochtend 25 november 2020 zijn ouders van onze leerlingen en andere belangstellenden welkom op onze Open Ochtend. Van 08.30 tot 11.00 uur kunt U een kijkje nemen in alle groepen terwijl het onderwijsprogramma gewoon doorgaat.

Nieuwe leerlingen (anders dan 4-jarigen) mogen een ochtend kennis komen maken met hun nieuwe klas en leerkracht. 4-Jarigen kunnen enkele ochtenden, voor hun vierde verjaardag kennis komen maken met de klas en de leerkracht. De afspraken hiervoor worden in overleg met leerkracht en ouders gemaakt.

Mocht u interesse hebben in onze school, dan kunt u onderstaand formulier invullen. Wij nemen dan contact met u op.